Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Aşağıkuzfındık Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu ve 4 Milyon Liralık Yatırımları Tanıttı

    Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, bazı Meclis üyeleriyle Aşağıkuzfındık Mahallesi’nde inceleme yaptı. Heyet, mahalle sakinleriyle görüşerek sorunları tespit etti ve 4 milyon liralık yatırımla sosyal alanlar oluşturduklarını belirtti. Hamamcı, amaçlarının yaşam kalitesini artırmak olduğunu vurguladı.

    Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, bazı Meclis üyeleriyle Aşağıkuzfındık

    Başkan Hamamcı, Aşağıkuzfındık Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

    Eskişehir’in İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Aşağıkuzfındık Mahallesi’nde bir dizi inceleme gerçekleştirdi. Başkan Hamamcı’nın yanında bulunan isimler arasında Mustafa Caner Kırıkçı, Ali Rıza Sarıkaya, Kamil Şen, Muzaffer Taştan ve Ömer Topçi de yer aldı. Ziyaret esnasında mahalle sakinleriyle buluşarak onların talep ve önerilerini dinledi.

    Mahalle İhtiyaçları Yerinde Değerlendirildi

    Heyet, mahalledeki sorunları ve ihtiyaçları gözlemleyerek gerekli değerlendirmelerde bulundu. Belediye ekiplerine, vatandaşların sunduğu önerilerin dikkate alınarak hızlı bir şekilde planlamaların yapılması talimatı verildi. Aynı zamanda, Aşağıkuzfındık için son zamanlarda yapılan yatırımlar da gündeme alındı. Mahallede inşa edilen fırın evi, gasilhane, çamaşırhane gibi yapılar ve köylü hanımların talepleri doğrultusunda sosyal tesise eklenen gelin odası, bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşıladı. Ayrıca, park ve bahçe düzenlemeleri ile dinlenme alanları oluşturularak mahalle halkının keyifli zaman geçirebilmesi için çeşitli noktalara çardaklar yerleştirildi. Yetkililer, bu girişimlerin sosyal yaşamı güçlendireceğini ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdürebileceğini ifade etti.

    4 Milyon Liralık Yatırım Realize Edildi

    Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı ve köyde yapılan yatırımların önemine değindi. Hamamcı, “Aşağıkuzfındık’ta tamamladığımız projelerle birlikte, fırın evi, gasilhane, çamaşırhane gibi yapılar ile sosyal tesislerimizi geliştirerek toplamda 4 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görerek dinliyor, onların fikirlerini değerlendirip projeleri hayata geçiriyoruz. Amacımız, mahallelerimizin yaşam kalitesini artırmak ve hemşehrilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştıracak hizmetleri en kısa sürede ulaştırmaktır” şeklinde konuştu.