Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İnegöl’deki 3. Sınıf Öğrencileri, Öğretmenler Günü’nü İşaret Diliyle Anlamlı Bir Şekilde Kutladı

    İnegöl’daki Şakir Lakşe İlkokulu’nun 3/D sınıfı, Öğretmenler Günü’nü işaret diliyle kutladı. Sınıf öğretmeni Ebru Yüksel’in liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” mesajını anlamlı bir gösteri ile iletti.

    İnegöl’daki Şakir Lakşe İlkokulu'nun 3/D sınıfı, Öğretmenler Günü’nü işaret diliyle

    Bursa’nın İnegöl İlçesinde Öğretmenler Günü İşaret Diliyle Kutlandı

    Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir ilkokulda, 3. sınıf öğrencileri Öğretmenler Günü’nü anlam dolu bir etkinlikle kutladı.

    Özel Bir Sınıf Etkinliği

    Şakir Lakşe İlkokulu’nda eğitim gören 3/D sınıfı, öğretmenleri Ebru Yüksel’in rehberliğinde gerçekleştirdikleri bu anlamlı etkinliği hazırladı. Serbest etkinlik derslerinde Türk işaret dili eğitimi alan öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğrendiklerini uygulayarak katıldıkları gösteride fark yarattılar.

    Bu etkinlikte, minik öğrenciler, “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” mesajını işaret diliyle sunarak öğretmenlerine unutulmaz bir an yaşattı. Bu tür özgün etkinlikler, öğrencilerin hem sosyal becerilerini geliştirmelerine hem de öğretmenlerine olan sevgilerini farklı bir şekilde ifade etmelerine olanak tanıyor.