İnegöl’de Açılışa Özel İndirimler Büyük İlgi Gördü
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yeni bir mağaza, açılışına özel olarak sunduğu ürünleri yalnızca 10 lira fiyatla satışa çıkardı. Bu durum, alışveriş tutkunlarının büyük ilgisini çekti.
Açılış için düzenlenen kampanya kapsamında, erken saatlerden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu. Müşteriler, kapılar açıldığı an içeride yoğun bir kalabalık oluşturdu ve bu da kısa süreli izdiham sorununa neden oldu. Yoğunluk nedeniyle mağaza çalışanları zaman zaman zorluklar yaşamak zorunda kaldı.
Sıra ile içeri girmeyi bekleyen alışveriş severler, uygun fiyatlı 10 liralık ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı bu açılış etkinliği, dikkat çekici bir şekilde erkeklerin de kalabalıkta yer almasıyla öne çıktı.
Bu tür kampanyalar, İnegöl’deki alışveriş kültürünü canlandıran unsurlar arasında yer alıyor ve bu yoğun ilgi, yerel mağazaların rekabetini arttırıyor.

