Bursa’da Çocuğun Parmağı Çeşme Aynamasına Sıkıştı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, bir çocuğun parmağı çeşme aynasına sıkıştı ve itfaiye ekipleri devreye girdi.
Olayın Gelişimi
Saat 16.00 sıralarında, kırsal Yeniceköy Mahallesi’nde bulunan bir evde 5 yaşındaki A.C., oyun oynarken yerde bulduğu bir çeşme ayna parçasının ortasındaki delikten parmağını geçirdi. Çocuğun işaret parmağının sıkışması sonucu ailesi, hemen onu İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak Acil Serviste yapılan müdahalelere rağmen demir parça çıkarılamadı ve bu nedenle İnegöl İtfaiyesi’nden yardım istendi.
İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi
İhbar üzerine Acil Servise gelen itfaiye ekipleri, uzman ekipman kullanarak sıkışan demiri spiral ile keserek parmağı kurtardılar. Yaralı çocuk, başarılı bir tedavinin ardından taburcu edildi. Bu olay, güvenlik önlemlerinin ve dikkatli oyun alanlarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.