İncirliova’da Deve Sağlığı ve Dernekçilik Konferansı Gerçekleştirildi
Aydın’ın İncirliova ilçesinde, Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu (DEGÜF) ile İncirliova Belediyesi iş birliğiyle Deve Sağlığı ve Dernekçilik Konferansı düzenlendi.
Etkinlik, İncirliova Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Başkan Vekili Fatih Subaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Korucu, DEGÜF Başkanı Akın Pazarlıoğlu ile devecilikle ilgilenen birçok vatandaş katılım sağladı.
Belediye Başkanı Aytekin Kaya, etkinlikle ilgili olarak, “Uzmanlarımız tarafından derneklerin etkin ve verimli bir şekilde operasyonlarını sürdürmeleri için sağlanan bilgilendirmeleri ve deve sağlığına dair sunumları dikkatle izledik. Bu kıymetli programın hayata geçirilmesinde emeği geçen DEGÜF başkanımız Akın Pazarlıoğlu ve değerli ekip arkadaşlarına, ayrıca tüm deveci dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Deve güreşlerinin merkezi olan İncirliova’da, bu kadim kültürü yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN EBEDİYETE İRTİHAL EDİLİŞİNİN 87. YILI NEDENİYLE ADIYAMAN’DA Kİ ANMA ETKİNLİĞİ SAAT 09.05’TE VALİLİK ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN EBEDİYETE İRTİHAL EDİLİŞİNİN 87. YILI NEDENİYLE ADIYAMAN’DA Kİ ANMA ETKİNLİĞİ SAAT 09.05’TE VALİLİK ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.



