İmamoğlu’nun Gözaltına Alınması, Adıyaman’da Büyük Bir Protesto ile Kınandı

Adıyaman’da, Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına karşı düzenlenen mitinge, belediye başkanı Abdurrahman Tutdere ve CHP İl Başkanı Engin Doğan katıldı. Tutdere, İmamoğlu’na destek mesajı gönderdi.

Adıyaman'da, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına karşı düzenlenen mitinge, belediye başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması, Adıyaman’da düzenlenen protesto gösterisiyle kınandı.

Etkinlik, CHP Adıyaman İl Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Mitinge, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Engin Doğan, çeşitli ilçe ve belde başkanları, kadın ve gençlik kollarının yöneticileri ile çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı.

Başkan Abdurrahman Tutdere, burada yaptığı konuşmada, “Adıyaman olarak, haksız yere gözaltına alınan hemşehrimiz Ekrem İmamoğlu’na sevgilerimizi ve dayanışmamızı gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.