Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz: “Gençler, Ülkemizin En Değerli Hazinesi”

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gençlerin ülkenin en büyük gücü olduğunu vurgulayarak, onların hayallerini destekleyeceklerini açıkladı. İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına da Hayriye Kaya seçildi. Kurnaz, gençlerin enerjisiyle İlkadım’ı daha ileriye taşıyacak projeler geliştireceklerini belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gençlerin ülkenin en büyük gücü

İlkadım’da Gençlik Vurgusu

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Geleceği şekillendiren gençlerimiz, ülkemizin en değerli hazinesidir. Onların enerjisiyle İlkadım’ı daha ileriye taşıyacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gençlik Konseyi Genel Kurulu Toplandı

İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen İlkadım Kent Konseyi Gençlik Konseyi Genel Kurulu’na, okullardan, kamu kurumlarından ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı. Yapılan seçimlerde, Hayriye Kaya’nın İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına seçildiği bildirildi.

Başkan Kurnaz’dan Gençlere Destek Mesajı

Gençliğin potansiyelini vurgulayan İhsan Kurnaz, program sırasında yaptığı konuşmada, “Gençlerimizin yaratıcılığı ve enerji dolu fikirleri sayesinde daha parlak bir geleceğe ulaşacağız. Onlar, ülkemizin en büyük güç kaynağıdır. Bilim, sanat, spor ve yaşamın her alanında başarılı olmaları için destek olmaya kararlıyız” dedi.

Gençlerin hayallerinin önemine de değinen Kurnaz, “Geleceği inşa edecek olanlar, bugünün hayalleriyle büyüyen gençlerdir. Her bir gencimizin hedefleri, ülkemizin geleceğinde önem arz ediyor. Onların hayallerini destekleyip, güvenli bir geleceğe ulaşmaları için gereken adımları atmalarında yardımcı olmalıyız. Hayriye Kaya ve yönetimini tebrik ediyor, İlkadım’ın geleceğine katkıda bulunacak çalışmalara imza atacaklarına inanıyoruz” sözlerine yer verdi.