İlkadım’da Gençlerle Buluşma
Samsun’un İlkadım ilçesinde, Belediye Başkanı İhsan Kurnaz gençlerle bir araya gelerek soruları içtenlikle yanıtladı.
Başkan Kurnaz, düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiğini ve öneri ile talepleri yerinde dinlemeye özen gösterdiğini vurguladı. Son buluşma, İlkadım Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ‘Gençler Soruyor Başkan Cevaplıyor’ programında oldu. Başkan, gençlerin her zaman yanında olduklarının altını çizdi.
Sosyal Projelere Önem Veriyoruz
İlkadım’da sosyal projelere büyük önem verdiklerini ifade eden Kurnaz, özellikle gençlere yönelik önemli çalışmaların bulunduğunu kaydetti. “Mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz vatandaş istişarelerine bu kez yenilik katıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerle bir araya geldik. Onların sorularına açık yürekle yanıt verdik ve düşüncelerini dikkatlice dinledik. Gençlerimizin görüşleri kıymetli ve onların enerjisi bize güç katıyor. Onların hayallerindeki umut ışıltısı, bizleri daha fazla çalışmaya teşvik ediyor.
İlkadım Belediyesi olarak gençlerimize verdiğimiz vaatler var ve bu vaatler arasında bilim, sanat ve spor gibi alanlarda projeler yer alıyor. Bu bağlamda, ilçemize bir bilim merkezi kazandırmak için sürdürdüğümüz çalışmalar devam ediyor. Merkez tamamlandığında, gençlerimiz bilimsel ve sanatsal faaliyetlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bir alan bulacaklar. Her daim yanlarındayız ve yürüyüşümüze birlikte devam edeceğiz.” dedi Kurnaz.