İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ‘Huzur Konağı’nda gerçekleştirdiği Anneler Günü etkinliğinde, annelerle bir araya geldi. Başkan Kurnaz, “Annelerimizin fedakarlıkları asla karşılanamaz. Onlar, hayatımızın en değerli hazineleridir” sözlerini dile getirdi.
İlkadım Belediyesi, yaşlı bireylerin sosyal etkinliklerde bulunmalarını ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için düzenlenen ‘Huzur Konağı’ndaki Anneler Günü programıyla anneleri onurlandırdı. Etkinliğe katılan Başkan İhsan Kurnaz, annelere çiçek takdim ederken, türküler eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleşti.
Başkan Kurnaz, annelerin sadece bir günde değil, her zaman özel olduğunu belirterek, “Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü, bütün annelerimiz için hayırlı olsun. Değerli annelerimiz, çocuklarına olan özverileriyle ailelerin bel kemiğidir. Annelerimize ne yapsak azdır. Onlar, çocukları dünya’ya geldiğinden itibaren sevgilerini esirgemez ve iyi kötü her durumda yanlarında olur. Annelerimizin emekleri ödenemez, onlar hayatımızın en kıymetli varlıklarıdır. Bu sebeple, İlkadım Belediyesi olarak annelerimiz için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete intikal eden annelerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.