Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İki Erzurumlu Sporcu, Avrupa Açık Jimnastik Şampiyonası’nda Önemli Bir Başarı Elde Etti.

    İstanbul’da gerçekleştirilen Avrupa Açık Jimnastik Şampiyonası’nda Erzurumlu Sümeyye Uruk ve Muhammed Tarık Karakurt, Down sendromlu sporcular olarak büyük bir başarı göstererek sırasıyla kızlar ve erkekler kategorisinde üçüncülük elde etti.

    İstanbul'da gerçekleştirilen Avrupa Açık Jimnastik Şampiyonası'nda Erzurumlu Sümeyye Uruk ve

    Erzurumlu Sporcular, Avrupa Jimnastik Şampiyonası’nda Başarı Elde Etti

    İstanbul’da gerçekleştirilen DSIGO Open European Gymnastics Championships (Avrupa Açık Jimnastik Şampiyonası)’nda, iki Erzurumlu özel sporcu önemli bir başarı gösterdi.

    Erzurum Valiliği’nin yaptığı duyuruya göre, “Down sendromlu sporcularımızdan Sümeyye Uruk, kızlar kategorisinde; Muhammed Tarık Karakurt ise erkekler kategorisinde Avrupa üçüncülüğü elde etti” ifadesi yer aldı.

    Özel Sporcuların Gururu

    Bu başarı, hem sporcuların ailelerini hem de Erzurum’u gururlandırdı. Özellikle özel sporcuların uluslararası arenada kazandığı bu tür başarılar, toplumsal farkındalık açısından da büyük önem taşıyor.