İhlas Koleji, 30. yılı dolayısıyla bursluluk sınavı düzenliyor: Katılım tarihi 10 Ocak!

1 Min Read

**İhlas Koleji’nden Bursluluk Sınavı Duyurusu!**

Eğitimde 30 yılı geride bırakan İhlas Koleji, başarılı öğrencilere yönelik ödüller vermek için düzenleyeceği “Bursluluk Sınavı”nı 10 Ocak Cumartesi günü yapacak.

**Öğrencilere Eğitimde Fırsat Tanıyor**

Köklü eğitim geçmişi ve elde ettiği akademik başarıları ile bilinen İhlas Koleji, öğrencilerin kaliteli eğitime erişimini artırmak amacıyla her yıl bir bursluluk sınavı düzenliyor. 10 Ocak Cumartesi günü Bahçelievler, Beylikdüzü ve Ispartakule kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan bu sınav için başvurular başladı.

**Tam Burs İmkanları ile Farklı Kademe Öğrencilerine**

Yoğun bir katılım beklenen sınava, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek. Sınav sonucunda öğrencilerin akademik performanslarına göre yüzde 100’e varan burs imkanları sunulacak.

**30 Yıllık Deneyim ile Geleceğe Yatırım**

İhlas Koleji Genel Müdürü Hakkı Okur, bursluluk sınavı hakkında yaptığı açıklamada, “30 yıllık deneyimimizle, öğrencilerin akademik yetkinliklerini objektif bir biçimde değerlendirmeyi amaçlıyoruz. Amacımız, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmeleri ve başarılı olanları nitelikli eğitim burslarıyla desteklemektir.” diye belirtti.

**Kolay Online Başvuru İmkanı**

Sınava katılmak isteyen öğrenci ve velileri, https://igs.k12net.com/ adresindeki kayıt modülünden hızlıca başvuru yapabilecekler. Sınav için kontenjanların sınırlı olduğu dikkate alınarak başvuruların bir an önce tamamlanması tavsiye ediliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version