Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da Restoranda Yemek Yerken Yorgun Mermi Isabet Eden İrem Nur Karacasulu Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın’da İrem Nur Karacasulu, bir restoranda yemek yerken bacağına yorgun mermi isabet etti. Hastaneye kaldırılan Karacasulu’nun durumu iyi, mermi çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Aydın'da İrem Nur Karacasulu, bir restoranda yemek yerken bacağına yorgun

    Aydın’da Restoranda Korkutan Olay

    Aydın’ın Efeler ilçesinde akşam saatlerinde bir restoranda genç bir kadına yorgun mermi isabet etti. Olay, Kardeşköy Mahallesi’nde yer alan bir mekânda meydana geldi.

    Olayın ayrıntılarına göre İrem Nur Karacasulu, akşam saat 23.00 sıralarında eşiyle birlikte restoranda yemek yiyordu. Yemek sırasında aniden bacağına bir yorgun mermi denk geldi. Hemen Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada tedavi altına alındı. Yapılan müdahalenin ardından bacağındaki mermi çıkarılan İrem Nur Karacasulu’nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, merminin nereden geldiğine dair araştırmalarını sürdürüyor. Karacasulu’nun yaşadığı bu talihsiz olay, hızla yerel gündeme oturdu.