İğdır’da Boğulma Olayı: Genç Adam Hayatını Kaybetti
Iğdır’ın Tuzluca ilçesine bağlı Abbasgöl köyünde meydana gelen korkunç bir olayda, göle giren genç bir adam boğularak hayatını kaybetti.
31 Yaşındaki Mehmet Salih Çekim’in Trajik Tatili
İstanbul’da yaşayan 31 yaşındaki Mehmet Salih Çekim, tatil için memleketi İğdır’a döndü. Serinlemek amacıyla köy yakınlarındaki Balık Gölü’ne tek başına giren Çekim, kısa sürede sudan çıkmadı. Genç adamdan haber alamayan ailesi ve arkadaşları, durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi.
Arama Kurtarma Ekipleri Olay Yerinde
Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri, gölde Mehmet Salih Çekim’i aramaya başladı. Hızla yapılan arama çalışmaları sonucunda, genç adamın cansız bedenine ulaşıldı.
Olayın Ardından Başlatılan Soruşturma
Mehmet Salih Çekim’in ölümü, köy halkı arasında derin bir üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililerin araştırmaları devam ediyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı