Iğdır Belediyesi’nin yeni refüj uygulaması, Halfeli Caddesi’nde kazalara davetiye çıkardı

1 Min Read

Iğdır Halfeli Caddesi’nde Tehlike Yaratan Refüj Çalışması

Iğdır Belediyesi, Halfeli Caddesi’nde kısa bir süre önce başlattığı refüj çalışması nedeniyle yolun daralmasına sebep oldu. Bu daralma sonucunda meydana gelen bir trafik kazasında bir otomobil refüje çıkarak hasar aldı. Olay, çevredeki sakinler arasında ciddi tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar Uygulamayı Sert Bir Şekilde Eleştirdi

Iğdır’da yapılan bu refüj düzenlemesi, caddenin dar olan yapısını daha da kullanışsız hale getirdi. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, farklı kazaların yaşanmaması adına yolun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Bazı sakinler, yapılan çalışmanın dikkatsiz bir şekilde planlandığını belirterek Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş’e yönelttiği eleştirileri dile getirdi.

Sosyal Medya Tepkileri Artıyor

Kaza sonrası sosyal medya platformlarında da bu olaya dair çeşitli yorumlar yapıldı. Ancak, yetkililer tarafından henüz resmi bir açıklama gelmediği dikkat çekti. Kazaya karışan araçta maddi hasar meydana gelirken, olayda yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı bilgisi alındı.

Iğdır’da yaşanan bu durum, ilerleyen günlerde nasıl bir çözüm ile karşılanacak merak ediliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version