Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İçişleri Bakanlığı, 23 Nisan’da Balıkesir Altıeylül’deki skandal gösteriyi şiddetle kınadı!

    İçişleri Bakanlığı, Balıkesir Altıeylül’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen ahlaka aykırı gösteriyi kınadı ve konuyla ilgili mülkiye müfettişi atandı. Bakanlık, olayın bayram ruhuyla bağdaşmadığını belirtti.

    İçişleri Bakanlığı, Balıkesir Altıeylül'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

    İçişleri Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’sında Balıkesir Altıeylül’de gerçekleşen ve toplumsal ahlak kurallarına aykırı gösteriyi şiddetle kınadığını bildirdi. Yetkililer, bu olayla alakalı olarak mülkiye müfettişinin görevlendirildiğini de duyurdu.

    Bakanlığın sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, “Balıkesir Altıeylül’de gerçekleştirilen ve genel ahlaki değerlerle uyuşmayan gösteriyi şiddetle kınıyoruz. 23 Nisan’ın manevi değerleriyle örtüşmeyen bu durum hakkında mülkiye müfettişi atanmıştır” ifadelerine yer verildi.