İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 10 kişi gözaltına alındığını duyurdu.

1 Min Read

**İstanbul’da Narkotik Operasyonları: 10 Şüpheli Yakalandı**

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen narkotik baskınları sonucunda 10 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Operasyonun Detayları

Büyükçekmece, Fatih, Bağcılar, Sultangazi ve Beylikdüzü’nde geçen hafta düzenlenen bu operasyonlar, güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu operasyonlar, şehir genelinde güvenliğin sağlanması ve uyuşturucu ticaretinin önüne geçilmesine yönelik önemli adımlardan biri olarak değerlendirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin soruşturması ise devam ediyor.

Bu tür uygulamalar, uyuşturucu ile mücadeledeki etkinliğin artırılması açısından kritik önem taşıyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version