Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray’da Şehit Düşen Jandarmalar Kemal Özgür ve Arif Özdemir İçin Başsağlığı Diledi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray’da devriye görevindeyken minibüs çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Jandarma Uzman Çavuş Arif Özdemir için başsağlığı diledi. Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında şehitlere rahmet, ailelerine ve millete sabır diliyor.

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray'da devriye görevindeyken minibüs çarpması sonucu

    Aksaray’da Devriye Görevi Sırasında Şehit Olan Jandarma Personeline Başsağlığı Mesajı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aksaray’da meydana gelen üzücü bir olayda devriye görevindeyken aracına arkadan çarpan bir minibüs sebebiyle hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Jandarma Uzman Çavuş Arif Özdemir için taziye dileklerini iletti.

    Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı duyuruda, “Milletimizin başı sağ olsun. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Çavuş Kemal Özgür ve Uzman Jandarma Çavuş Arif Özdemir, devriye halinde bulundukları esnada bir minibüsün çarparak şehit olmuştur. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, jandarma camiamıza ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun” şeklinde ifadeler kullanarak duygularını paylaştı.

    Bu tür olaylar güvenlik güçlerinin ne denli özveriyle görev yaptığını bir kez daha gösterirken, şehitlerin anısı her zaman yaşatılacaktır.