Hüyük’te Garajda Çıkan Yangın Bitişikteki Evi Tehdit Etti; İtfaiye Müdahale Etti

Editör
1 Min Read

Konya’da Yangın Felaketi: Araç Alev Alev Yandı

Konya’nın Hüyük ilçesinde, garajda meydana gelen bir yangın, yakındaki bir eve sıçradı. İtfaiye ekipleri hızlı bir müdahale ile yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

Yangın olayı, Hüyük ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.G. isimli birey, ailesiyle birlikte cenaze törenine katıldıkları sırada, evinin bahçesindeki garajda bulunan hafif ticari araçta yangın başladı. Yangının nedeni henüz belirlenememişken, alevler hızla garajın bitişiğindeki eve sıçradı. Olayın duyulmasının ardından bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri intikal etti.

Garajda bulunan aracın, çevredeki vatandaşlar tarafından boş bir araziye itilmesiyle alevlerin etkisi en aza indirildi. İtfaiye ekipleri, evde meydana gelen yangına müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Ancak, yangın sonucunda araç kullanılamaz hale gelirken, evde de ciddi maddi hasar meydana geldi.

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Olayla ilgili yangının kesin çıkış sebebi ise yetkililer tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yangınla ilgili detaylar ve tespit edilen nedenler kamuoyuyla paylaşılacak. Yangın sonrası mahallede bir panik yaşanırken, heyecanla bekleyen vatandaşlar resmi açıklamaları takip ediyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış