Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hırsızlık Suçundan İstenmeyen 50 Yıllık Hapis Cezası Olan Şahıs, Adana’da Kovalama Sonucu Yakalandı

    Adana’da 50 yıl hapis cezası bulunan E.B. (41), Yüreğir ilçesindeki bir evde saklanırken yakalandı. Polisin geldiğini fark eden E.B., kovalamaca sonucunda yakalandı ve cezaevine gönderildi.

    Adana'da 50 yıl hapis cezası bulunan E.B. (41), Yüreğir ilçesindeki

    **Adana’da 50 Yıl Hapis Cezası Olan Hükümlü Kovalama Sonrası Yakalandı**

    Adana’da, hırsızlık suçundan dolayı hakkında kesinleşmiş 50 yıl hapis cezası bulunan bir hükümlü, polisin düzenlediği operasyonda yakayı ele verdi.

    **Yakalamada Hızlı Müdahale**

    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, E.B. (41) adlı zanlının izini sürerek yakalamak için harekete geçti. Yapılan detaylı araştırmalar sonucu, hükümlünün Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde bir ikamette gizlendiği tespit edildi.

    Polis ekipleri, adrese ulaştıklarında E.B.’nin durumunu fark etmesi üzerine evden kaçmaya başladığı bildirildi. Ancak, kısa süre içinde yaşanan kovalamaca sonucu hükümlü yakalandı.

    **Cezaevine Gönderildi**

    Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan E.B.’nin, adliyede gerçekleştirilen işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği aktarıldı. Olay, Adana’daki güvenlik güçlerinin suçla mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.