Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hendek’te duraklayan otomobil bir anda yanmaya başladı, vatandaşlar yangın tüpleriyle yardım etti

    Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda Ali Ç.’nin kullandığı otomobil ışıklarda aniden yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle müdahalede bulundu, devreye itfaiye ve polis ekipleri girdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Sakarya'nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda Ali Ç.'nin kullandığı otomobil ışıklarda

    Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bekleyen bir otomobil beklenmedik bir şekilde alev aldı. Yangın, çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahale etmesiyle kontrol altına alınmaya çalışıldı.

    Olay, hendek ilçesindeki Rasimpaşa ışıklarının yakınında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ali Ç. yönetimindeki 54 E 0011 plakalı araç, ışıklarda durduğu esnada aniden yanmaya başladı. Yangına ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar gerçekleştirdi. Olayın haber verilmesi üzerine kısa süre içinde itfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından aracın soğutma işlemlerini yaptı ve yangının sebebiyle ilgili bir incelemeye başlandı.