Hayrat’taki Rafting Etkinliği, Down Sendromlu ve Zihinsel Engelli Çocuklara Neşe Getirdi

Trabzon’un Hayrat ilçesinde, Yeşil Yol Derneği tarafından down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar için rafting etkinliği düzenlendi. Ali Haydaroğlu, etkinliğin aileler ve çocuklar için keyifli geçtiğini belirtirken, katılımcılar güzel vakit geçirdiklerini ifade etti. Özel çocuk annesi Nuray Küpelioğlu ise etkinliğin heyecan verici olduğunu dile getirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Hayrat’ta Özel Çocuklar İçin Rafting Etkinliği

Trabzon’un Hayrat ilçesinde bu sabah, down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklar için özel bir rafting etkinliği gerçekleştirildi.

Yeşil Yol Derneği tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinliğe, birçok özel çocuk ve onların aileleri katılırken, katılımcılar gün boyunca eğlenceli anlar yaşadı. Salıncağa binerek eğlenen çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan şişme simitlerle suyun tadını çıkardılar.

Hayrat Rafting Merkezi’nde Coşku Dolu Anlar

Hayrat ilçesi Balaban Yarlı Mahallesi’nde yeni açılan Hayrat Rafting Merkezi’nde gerçekleşen bu etkinlikle ilgili bilgi veren Ali Haydaroğlu, dernek olarak özel çocuklar ve aileleri için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlediklerini ifade etti. Haydaroğlu, “Hayrat Kaymakamımız Selçuk Baş ve eşi bizi davet ettiler. Çocuklarımız ve aileleri ilk kez böyle bir etkinlikte yer aldılar. Bu, ailelerimiz ve çocuklarımız için farklı bir deneyim oldu. Herkes oldukça mutlu” şeklinde konuştu.

Özel çocuk annesi Nuray Küpelioğlu ise düzenlenen bu etkinliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, “Bizim için harika bir aktiviteydi. Çok heyecanlıyız. Çocuklarımız için keyifli bir gün oldu” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı