Haymana’daki Kaplıcada Trajik Olay: Genç Arkadaş Havuzda Ölü Bulundu
Ankara’nın Haymana ilçesindeki bir kaplıcada meydana gelen olayda, iki genç, iddialara göre, bir süre uyuduktan sonra arkadaşlarını havuzda hareketsiz buldu.
Edinilen bilgiye göre, Medrese Kaplıcası’nda gece saatlerinde yaşanan bu üzücü olayda, 28 yaşındaki Onur Can Güneş, iki arkadaşıyla birlikte kaplıcaya geldi. Gençler özel bir kabin içerisinde havuz keyfi yaparken, bir süre sonra uykuya daldılar. Uyanan iki genç, Güneş’i havuzun içinde hareketsiz halde bulunca hemen durumu fark ettiler.
Olayın ardından, arkadaşları ve kaplıca personeli acilen sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Haymana Devlet Hastanesi’ne yetiştirilen Onur Can Güneş, ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Soruşturma Başlatıldı
Gözaltı işlemleri kapsamında savcılık, olayla bağlantılı olarak üç kişiyi gözaltına aldı. Güneş’in cenazesi ise otopsi işlemleri için Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Bu olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma devam etmekte.