Hatayspor, Konyaspor’u 2-1 Geride Tutarak İlk Yarının Sonuna Ulaştı

Trendyol Süper Lig 32. haftasında Atakaş Hatayspor, Konyaspor’u Mersin’de 2-1 önde kapattı. Konyaspor 10. dakikada Jevtovic ile öne geçerken, Hatayspor 28’de Boutobba ve 32’de Abdulkadir ile üstünlüğü ele geçirdi.

Trendyol Süper Lig 32. haftasında Atakaş Hatayspor, Konyaspor'u Mersin'de 2-1

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor, Mersin’de Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk devresi, Hatayspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ilk yarısından bazı önemli anlar:
10. dakikada Yusuf’un ceza sahasına yaptığı ortada Jevtovic, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Konyaspor’u 1-0 öne geçirdi.
22. dakikada Aboubakar’ın pasına hareketlenen Abdulkadir, uzun mesafeden çektiği şutu kaleci Deniz başarıyla uzaklaştırdı.
28. dakikada Cengiz’in sol kanattan ortasında Boutobba, arka direkte kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve top filelerle buluşarak skoru 1-1 yaptı.
32. dakikada Kilama’nın pasında Abdulkadir, uzak mesafeden vurdu ve top Bazoer’e çarparak ağlarla buluştu, Hatayspor skoru 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın hakem kadrosunu Halil Umut Meler, Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral oluşturuyor.

Atakaş Hatayspor’un oyuncu listesi ise şu şekilde: Bekaj, Kamil Ahmet, Kilama, Calvo, Cengiz Demir, Massanga, Abdulkadir Parmak, Boutobba, Bamgboye, Strandberg, Aboubakar. Yedek oyuncular arasında ise Demir Sarıcalı, Emir Dadük, Okoronkwo, Selimcan Temel, Baran Sarka, Fernandes, Deniz Aksoy, Yiğit Ali Buz, Ersin Aydemir ve Melih Şen yer alıyor. Teknik direktörlük görevini Murat Şahin üstleniyor.

Konyaspor’un kadrosunda ise Deniz Ertaş, Ndao, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Yasir Subaşı, Jevtovic, Pedrinho, Melih İbrahimoğlu, Bazoer, Yusuf Erdoğan ve Kramer bulunuyor. Yedek oyuncular arasında Slowik, Aleksic, Prip, Abdurrahman Üresin, Kaan Akyazı, Boranijasevic, Oğulcan Ülgün, Utku Eriş, Bjorlo ve Melih Bostan yer almakta. Teknik direktör olarak Recep Uçarörne çıkıyor.

Gollerin kaydedildiği dakikalar ise Jevtovic’in 10. dakikada attığı gol ile Konyaspor’un, ardından Boutobba’nın 28. ve Abdulkadir Parmak’ın 32. dakikada kaydettiği goller ile Hatayspor’un üstünlüğü olarak şekillendi. Ayrıca, Konyaspor’dan Adil bir sarı kart gördü.