Hatay’da Alevlerle Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Hatay’da itfaiye ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, alevlerle oluşturdukları ay yıldızlı hilal ile görkemli bir şekilde kutladı.
Dörtyol itfaiye istasyonunda görevli cesur itfaiyeciler, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü alevlerle temsil ettikleri özel bir görsellikle taçlandırdı. İtfaiye çalışanları, sosyal medya platformları üzerinden paylaşım yaparak, ay ve yıldız formunda oluşturdukları alev görüntüsü ile bu özel günü kutladı. İstasyon önünde meydana gelen bu etkileyici görüntü, geceyi aydınlatarak adeta bir görsel şölen haline dönüştü.
Bu farklı kutlama biçimi, sosyal medya kullanıcıları tarafından da ilgiyle karşılandı ve etkinlik, Hatay’ın yerel kültüründe önemli bir yer buldu. İtfaiye ekiplerinin bu yaratıcı kutlama şekli, vatandaşlardan büyük takdir topladı.












