Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Üst Geçit Duvarına Çarpan Kamyonda İki Kişi Yaralandı

    Hatay’da, Antakya çevreyolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyon, üst geçit duvarına çarparak hurdaya döndü. Kazada yaralanan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

    Hatay'da, Antakya çevreyolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyon, üst geçit

    Hatay’da Feci Kaza: 2 Yaralı

    Hatay ilinde meydana gelen bir trafik kazasında, üst geçidin duvarına çarparak kullanılamaz hale gelen bir kamyondaki iki kişi yaralandı. Olay, Antakya çevreyolu üzerindeki Gülderen kavşağı civarında gerçekleşti.

    Kazanın Sebebi Nedir?

    Direksiyon kontrolünü kaybeden kamyon, üst geçit duvarına çarpması sonucunda ciddi hasar aldı ve hurdaya dönüştü. Araçta sıkışan iki yaralı, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İlk tedavi müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi.

    Polis İnceleme Başlattı

    Kaza sonrası polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Olayın gerçek nedeninin belirlenmesi ve benzer kazaların önlenmesi adına gerekli çalışmalar sürdürülüyor.