Hatay’da Trafik Denetimlerinde Farı Yanmayan Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde polis, trafik güvenliğini sağlamak için denetimlerde bulundu. Bu kontrollerde farı yanmayan Tofaş aracının sürücüsüne 993 TL ceza kesilirken, ekipler kurallara uyulması konusunda da vatandaşları uyardı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde polis, trafik güvenliğini sağlamak için denetimlerde bulundu.

Hatay’daki Trafik Denetimleri Sıklaştırıldı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde gerçekleştiren trafik denetimleri sırasında, farlarından biri yanmayan bir araç sürücüsüne 993 TL ceza kesildi.

Trafik güvenliğini artırmak ve kural ihlallerinin önüne geçmek amacıyla Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, D – 817 Karayolu üzerinde çeşitli denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, tonajlı ağır vasıtalar yanında, otomobil ve motosiklet sürücüleri de kontrol edildi. Sürücü belgeleri, araçların teknik durumu ve taşımacılık kurallarına uygunluk gibi unsurlar detaylı olarak incelendi.

Denetimlerde kurallara uymadığı belirlenen sürücülere gerekli idari para cezaları uygulandı. Farının biri yanmayan Tofaş marka aracın sürücüsüne de, ışık donanımının çalışmaması sebebiyle 993 TL tutarında ceza kesildi. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen denetimlerin bundan sonra da aralıksız süreceği ifade edildi.

Polis ekipleri, bu denetimler sırasında vatandaşları, alkollü araç kullanmamaları, emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları hususunda da uyararak trafik güvenliğinin önemine dikkat çekti.