Hatay’da Şiddetli Yağışlar Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaşlar, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

1 Min Read

Hatay’da Şiddetli Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Hatay’da meydana gelen yoğun yağış, birçok vatandaşı zor durumda bıraktı. Gece saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar, özellikle kıyı ilçelerde yoğun hissedildi.

Payas’ta Su Baskınları

Payas ilçesinde gece başlayan ve sabaha kadar süren şiddetli yağmur, caddeleri ve sokakları adeta göle çevirdi. Derelerdeki su seviyesinin yükselmesi ise suların taşmasına neden oldu. Bu olumsuz şartlar altında, Karacami Mahallesi’ndeki bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı.

İtfaiye Ekipleri Yardıma Koştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti. Kurtarma çalışmalarında bot kullanılan ekipler, evlerin içine ulaşarak ihtiyaç sahiplerini güvenli bir şekilde tahliye ettiler.

Doğal afetler karşısında gösterilen bu hızlı müdahale, bölge halkının takdirini kazandı. Hatay’da yağışların devam edip etmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version