Hatay’da motosiklet hırsızlığı yapan zanlı, üşüyünce balkondan ceket çaldıktan sonra yakalandı.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Vahit Can Gülşen’e ait motosikleti çalan M.B., kayıplara karışmadan önce bir balkondan ceket alarak uzaklaştı. Güvenlik kameralarıyla tespit edilen zanlı, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Çalınan motosiklet sahibine geri verildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Vahit Can Gülşen'e ait motosikleti çalan M.B.,

Hatay’da bir motosiklet çalan zanlı, çaldığı araçla gezerken üşüdü ve bir balkondan ceket alarak kayıplara karıştı. Ancak, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Reyhanlı ilçesinde yaşanan hırsızlık olayı, Vahit Can Gülşen’e ait motosikletten başladı. M.B. isimli şahıs, yaşadığı apartmanın içinden motosikleti çalarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, apartmana girip aracı alarak rahatlıkla dışarıya çıktığı gözler önüne seriliyor. Olay sırasında, M.B.’nin bir başka dairenin balkonunda asılı montu da alarak motosikletle kayıplara karıştığı kaydedildi. Gülşen’in durumu polise bildirmesiyle birlikte, hemen harekete geçen Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.B.’yi tespit ederek gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalınan motosiklet de sahibine teslim edildi.