Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da İnşaat Alanında Çalışan Şahıs, Arkadaşını Döverek Yaraladı, Tutuklandı

    Hatay’ın İskenderun ilçesinde, F.A. isimli 41 yaşındaki şahıs, şantiyede kavga ettiği 22 yaşındaki K.K.’yı döverek ağır yaraladı. K.K. hastaneye kaldırılırken, saldırgan F.A. polis tarafından tutuklandı.

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, F.A. isimli 41 yaşındaki şahıs, şantiyede kavga

    Hatay’da Şantiyede Kavga: 22 Yaşındaki Genç Başından Yaralandı

    Hatay’ın İskenderun ilçesinde meydana gelen bir olayda, şantiyede çalışan 41 yaşındaki F.A., 22 yaşındaki iş arkadaşı K.K.’yı ağır bir şekilde dövdü. Olay, 26 Kasım akşamı İskenderun’un Numune Mahallesi’ndeki bir inşaat sahasında gerçekleşti.

    Olayın Ayrıntıları ve Sonrası

    Sıvacı olarak görev yapan F.A. ile K.K. arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında K.K., F.A.’nın darbeleri sonucu kafasında ciddi yaralar aldı. Yaralanan genç, beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından, K.K.’yı döven F.A., İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bu çarpıcı olay, şantiye alanında iş güvenliği ve çalışanlar arasındaki ilişkilerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Olayın detayları, mahkeme süreci ile birlikte takip edilecektir.