Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da İki Farklı Mahallede Otomobiller Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

    Hatay’ın Antakya ilçesindeki Narlıca ve Odabaşı Mahallelerinde motor kısmında çıkan yangınlar, iki aracı tamamen kullanılmaz hale getirdi. Yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangınları söndürdü.

    Hatay'ın Antakya ilçesindeki Narlıca ve Odabaşı Mahallelerinde motor kısmında çıkan

    Hatay’da Yangın Alarmı: İki Araç Küle Döndü

    Hatay ilinde meydana gelen yangın olayları, vatandaşları tedirgin etti. Antakya ilçesinde bulunan Narlıca ve Odabaşı mahallelerinde iki farklı noktada yangınlar çıktı.

    Yangının Sebebi Araştırılıyor

    Olay, her iki mahallede de park halindeki araçların motor kısımlarında alevlerin yükselmesiyle başladı. Kısa süre içerisinde büyüyen yangın, araçları sarmalayarak kullanılmaz hale getirdi. Çevredekiler, alevleri gördüklerinde paniğe kapılarak durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

    İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

    Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri, alevlere hızlıca müdahale etti ve yangınları kontrol altına almayı başardı. Olay neticesinde, yanan otomobiller maalesef kullanılamaz durumda kalırken, yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldı.

    Hatay’da yaşanan bu olay, halk arasında büyük bir endişe yarattı. Yangınların nedenini belirlemek üzere yetkililer çalışmalarına devam ediyor.