Hatay’da Şiddetli Fırtına Korkuttu
Hatay’da etkili olan şiddetli fırtına, günün ilk saatlerinden itibaren kendini hissettirmeye başladı. Özellikle Dörtyol ilçesinde Ocaklı Mahallesi’nde bir bina, fırtınanın şiddeti ile çatısını kaybetti.
Çatı Uçtu, Araçlar Zarar Gördü
Fırtınanın etkisiyle havada savrulan çatı, park halinde bulunan iki araca ciddi şekilde zarar verdi. Neyse ki, olayda yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Olayın tanığı olan Murat Alkan, “Öğle saatleri civarında yağışla birlikte fırtına etkisini artırdı. Binaların çatılarından bazıları uçtu ve araçlar hasar gördü. En azından insanlar sağlıklı, ancak araçların durumu pek iyi değil,” şeklinde konuştu.
Hatay Meteoroloji Müdürlüğü, bölgede devam eden yağış ve fırtına için uyarılarda bulunmayı sürdürüyor. Vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtiliyor.