Hatay’da düzenlenen operasyonda 21 bin 560 uyuşturucu hap ve 24,11 gram sentetik Kannabinoid ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı

1 Min Read

Hatay’da Uyuşturucu Operasyonu: 21 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Hatay’ın Arsuz ilçesinde düzenlenen operasyonda, yaklaşık 4 milyon 372 bin TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. İlgili birimlerin yaptığı baskın sonucunda, 21 bin 560 uyuşturucu hap ve 24,11 gram sentetik Kannabinoid bulundu.

Arsuz’da Kritik Uyuşturucu Baskını

Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin ticaretine karşı yürüttüğü mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Arsuz’un Konarlı Mahallesi’nde belirlenen bir adrese gerçekleştirilen baskında, önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen hapların piyasa değerinin 4 milyon 372 bin TL olduğu belirlendi.

Operasyon sonucunda yakalanan 2 kişi, adli mercilere sevk edilerek tutuklandı. Şüphelilerin cezaevine gönderilmesiyle birlikte, bu tür suçların önlenmesine yönelik çalışmaların etkili bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version