Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da dondurma dolabından 7 bin TL değerinde ürün çalan hırsız, polis tarafından hızla tespit edilip yakalandı.

Hatay’da 29 Eylül 2025’te bir dondurma dolabından 7 bin TL değerinde ürün çalan S.S., İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik kameraları vasıtasıyla tespit edilerek yakalandı. Hakkında yasal işlem başlatıldı.

Hatay'da 29 Eylül 2025'te bir dondurma dolabından 7 bin TL

Hatay’da Dondurma Dolabından Hırsızlık Olayı

Hatay’da bir iş yerinin dondurma dolabına baskın yaparak yaklaşık 7 bin TL değerinde ürün çalan bir şüpheli, polis ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda hızla ele geçirildi.

Bu hırsızlık olayı, 29 Eylül 2025 tarihinde Numune Mahallesi’nde gerçekleşti. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, dondurma dolabından çalınan ürünlerin ardından hemen harekete geçti. Güvenlik kameralarının kayıtlarını titizlikle inceleyen ekipler, kısa süre içinde şüphelinin kimliğini belirledi. Gerçekleştirilen operasyonla, hırsızlık suçunun faili olarak belirlenen S.S., polis tarafından yakalandı ve hakkında yasal işlem başlatıldı.