Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren 20 Yaşındaki Hasan Güngör Hayatını Kaybetti

    Hatay’da serinlemek amacıyla denize giren 20 yaşındaki Hasan Güngör, rip akıntısına kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı. Kurtarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Cenazesi Adana’ya gönderildi.

    Hatay'da serinlemek amacıyla denize giren 20 yaşındaki Hasan Güngör, rip

    Hatay’da Boğulma Tehlikesi: 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

    Hatay’ın sıcak yaz günlerinde, serinlemek amacıyla denize giren 20 yaşındaki Hasan Güngör, korkunç bir olayla karşılaştı ve maalesef hayatını kaybetti.

    Olay Anı ve Kurtarma Mücadelesi

    Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı bu günlerde, Adana doğumlu olan Güngör, Samandağ ilçesinin Çevlik sahilinde denize girdi. Bir süre sonra rip akıntısına kapılan genç, çırpınmasıyla çevredekilerin dikkatini çekti. Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı cankurtaran ekibi, hemen denize girerek kurtarma çalışmalarını başlattı.

    Yapılan ilk müdahalenin ardından boğulma tehlikesi geçiren Güngör, acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, ne yazık ki genç adam hayata döndürülemedi.

    Cenaze Töreni ve Sonrası

    Boğularak hayatını kaybeden Hasan Güngör’ün cenazesi, memleketi Adana’ya gönderildi. Olay, bölgede yaşayanları derinden üzüntüye boğdu ve yaz aylarında deniz güvenliğine dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

    Bu trajik olay, serinlemek için denizi tercih edenlerin dikkatli olmaları gerektiğini gözler önüne seriyor.