Hatay’ın Antakya, Arsuz, Dörtyol ve İskenderun bölgelerinde polisin yürüttüğü operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunan 9 şüpheli yakalandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü, aranan kişileri yakalamak için etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Antakya, Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, hırsızlık, mala zarar verme, uyuşturucu ticareti, silah zoruyla yağma, şiddet ve tehdit gibi suçlardan dolayı aranan H.Ş., B.T., M.S., M.A., S.G., Y.Ö., M.A., C.B. ve B.E. isimli 9 şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet’teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.