Ana SayfaGüncelHatay'da Aranan İki Şahıs, Dörtyol ve İskenderun'da Yakalandı

Hatay’da Aranan İki Şahıs, Dörtyol ve İskenderun’da Yakalandı

Hatay’ın Dörtyol ve İskenderun bölgelerinde aranan kişilere yapılan operasyonda, hapis cezası bulunan iki şüpheli yakalandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların tespit edilip yakalanmasına yönelik çalışmalara kesintisiz devam ediyor. Dörtyol ve İskenderun ilçelerinde düzenlenen operasyonda, Dörtyol’da silahla tehdit suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası alan H.Ü. ile İskenderun’da rüşvet verme suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan E.C.S. yakalandı ve gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, daha sonra adliye sevk edilerek tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı ve cezaevine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Alanya’da Sağınağın Getirdiği Su Baskınında Yabancı Uyruklu Kadın Kurtarıldı

Alanya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına yol açtı. Kızlarpınarı Mahallesi'nde bir yabancı kadın, evinde mahsur kalırken, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadın, güvenli bir bölgeye alındıktan sonra sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Aksaray’da Hırsızlık Şüphelileri Trafik Kazasında Yakalandı: Bir Şahıs Hayatını Kaybetti, Diğeri Tutuklandı

Aksaray'da S.K. ve G.B. isimli iki hırsız, 600 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra yakalandı. Ancak Karapınar'da geçirdikleri trafik kazasında G.B. yaşamını yitirdi, S.K. tutuklandı. Çalınan eşyalar henüz bulunamadı.

Samsun’da Yaşlılar Arasındaki Tartışma, Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, iki yaşlı adam arasında başlayan tartışma, vatandaşlar ve zabıtanın müdahalesiyle büyümeden sona erdi. Taş ve kemer kullanan bireyler, çevredekilerin yardımıyla kavgaya dönüşmeden ayrıldı.

Samsun’da Yaşlı İki Adam Arasındaki Tartışma Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kavgaya Dönüşmeden Sonuçlandı

Samsun İlkadım'da iki yaşlı adamın tartışması, zabıta ve vatandaşların müdahalesi sayesinde kavgaya dönüşmeden sona erdi. Tartışma esnasında bir kişi taş ve kemerle karşı tarafa yönelirken, çevredekiler tarafından engellendi. Olay sonunda taraflar ayrıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 170 yeni aracı dualarla hizmete sundu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ve sosyal hizmetler için temin edilen 170 yeni aracı dualarla hizmete açtı. Başkan Ahmet Aras, araçların belediyenin kararlılığını simgelediğini vurguladı. Belediyenin yapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını belirterek, hizmete katkısı olan tüm personele teşekkür etti. Aras, ülkedeki zorluklara dikkat çekerek, herkesin geleceğe yönelik sorumluluk taşıdığını ifade etti.