Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da 8 Kaçak Göçmen Yakalandı, 3 Şüpheli Tutuklandı

    Hatay’da yapılan operasyon sonucu, 8 kaçak göçmen yakalandı. Antakya-İskenderun yolu üzerindeki durdurulan iki araçta, kimlik bilgileri olmayan göçmenler tespit edildi. Kaçakçılık faaliyetinde bulundukları öne sürülen 3 kişi tutuklandı.

    Hatay'da yapılan operasyon sonucu, 8 kaçak göçmen yakalandı. Antakya-İskenderun yolu

    **Hatay’da Kaçak Göçmen Yakalandı, Üç Kaçakçı Tutuklandı**

    Hatay’da gerçekleştirilen bir operasyonda, kamyonet kasasında taşınan 8 kaçak göçmen polis tarafından yakalandı. Ayrıca, bu olayla bağlantılı olarak 3 kaçakçılık şüphelisi tutuklandı.

    Gözaltına Alınan Kaçak Göçmenler

    Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 Ekim tarihinde göçmen kaçakçılığına yönelik bir çalışma başlattı. Bu bağlamda, Antakya-İskenderun güzergahında iki araç durduruldu. Araçların içindeki şahısların Türkiye’de geçerli oturma izinleri bulunmadığı ve tanıtıcı belgeleri olmadığı belirlendi. Toplamda 8 kişi gözaltına alındı.

    Kaçakçılık Operasyonu Sonrası Gelişmeler

    Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alınmış, yapılan işlemler sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bu operasyon, Hatay’ın güvenliği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.