Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da 3,5 Yaşındaki Tamer Talha İçin Gökyüzüne Umut Balonları Bırakıldı

Hatay’da, 14 aylık kansere karşı mücadelenin ardından iyileşen 3,5 yaşındaki Tamer Talha Oğuz için gökyüzüne balonlar bırakıldı. Baba Oğulcan Oğuz’un çağrısına yüzlerce kişi katıldı. Duygu dolu anlar yaşanırken, Oğulcan, oğlunun sağlığına kavuşmasının mutluluğunu dile getirdi. Anne Merve Oğuz ise, doktorların olumsuz tahminlerine rağmen umudu kaybetmediklerini belirtti.

Hatay'da, 14 aylık kansere karşı mücadelenin ardından iyileşen 3,5 yaşındaki

Hatay’da 3,5 yaşındaki Tamer Talha için duygusal balon etkinliği

Hatay’da kansere karşı kazandığı zaferle dikkat çeken 3 buçuk yaşındaki Tamer Talha Oğuz için anlam dolu bir etkinlik gerçekleştirildi. Baba Oğulcan Oğuz’un “kimsemiz yok” diyerek yardım çağrısına yanıt veren yüzlerce kişi, gökyüzüne umut balonları bıraktı. Balonların gökyüzüne yükselmesi, aileyi derinden etkileyen bir an yaşattı.

Tamer’in Kanserle Mücadelesi ve Zaferi

İskenderun’da yaşayan Oğulcan ve Merve Oğuz çifti, 14 aylık zorlu bir sürecin ardından evlatları Tamer Talha’nın kanseri yendiğini öğrendi. Oğulcan Oğuz’un yaptığı çağrı ile İskenderun Millet Bahçesi’nde bir araya gelen kalabalık, Tamer Talha için umut balonları bıraktı. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, Oğulcan Oğuz ve Tamer bir itfaiye aracının bomuna çıkarak renkli balonları gökyüzüne saldı. Bu an, İskenderun semalarının görsel bir şölene dönüşmesini sağladı. Etkinlik boyunca çocuklara yönelik mısır, yüz boyama ve balon dağıtımı gibi çeşitli aktiviteler de gerçekleştirildi. Küçük Tamer, katılımcıların coşkulu alkışları eşliğinde balonlarını gökyüzüne bırakmanın mutluluğunu yaşadı.

Baba Oğulcan Oğuz’dan Duygu Dolu Açıklama

Duygusal anlar yaşayan baba Oğulcan Oğuz, “Zor günler geçirdik ama bugün oğlumun sağlıkla yanımda olduğunu görmek, bu mutluluğu tarif etmek imkansız” diyerek teşekkürlerini iletti. “Hatay halkı bu mutlu günde yanımızdaydı, hepsine minnettarız. Rabb’im, bu hastalıkla mücadele eden evlatların yardımcısı olsun.” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Anne Merve Oğuz’un Umut Dolu Mesajı

Evladının sağlığına kavuşmasının sevincini yaşayan Merve Oğuz, doktorların kendilerine “11 ay yaşayabilir” dediğini belirtmesine rağmen umutlarını kaybetmediklerini ifade ederek, “Balonları bırakmak için sabırsızlanıyordu. İlk kez itfaiye aracına çıktı, biraz korktu ama mutlu oldu. Biz Rabb’imize sığındık ve umudumuzu hiç kaybetmedik. Bugün, zaferimizi kutluyoruz. Herkesin umut içinde kalmasını dileriz” diyerek mesajını iletti.