Hatay’da 3 tekerli motosikletle koltuk taşıyan sürücüye 2 bin 72 TL ceza kesildi

1 Min Read

Hatay’da Trafikte Tuhaf Görüntü: Koltuk Taşıyan Motosiklet

Hatay ilinin Payas ilçesinde, kural tanımaz bir sürücünün trafiği tehlikeye attığı anlar görüntülendi. Üç tekerli motosikletle seyir eden bir kişi, arkasında bir koltuk taşıyarak dikkat çekti.

Görüntüler, bir diğer sürücü tarafından kaydedildi. Motosikletin demir korkuluğuna yerleştirilen koltuğun, trafikte nasıl taşındığı izleyenleri hayrete düşürdü. Sürücünün, yayaların güvenliğini göz ardı ederek bu şekilde hareket etmesi, herkesi endişelendirdi.

Olayın ardından, kaydedilen bu görüntüler üzerine polis ekipleri devreye girdi. Hızla tespit edilen sürücüye, trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan dolayı 2 bin 72 TL para cezası kesildi. Trafik kurallarının ihlali ve bu tür kayıtsız hareketlerin önlenmesi amacıyla alınan önlemlerin önemine dikkat çekildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version