Hasanbeyli’de Emniyet Ekipleri, Kar Yağışı Sonrası Hizmet Binalarını Temizledi

Editör
1 Dakika Okuma
Hasanbeyli’de Emniyet Ekipleri, Kar Yağışı Sonrası Hizmet Binalarını Temizledi

Hasanbeyli’de Karla Mücadele

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından emniyet mensupları, hizmet binalarının önünde ve çevresinde biriken kar kütlelerini kendi imkânlarıyla temizledi.

Kar Yağışı Sonrası Temizlik

Hasanbeyli ilçesinde etkisini artıran kar yağışı sonrası kamu binalarının girişlerinde ve çevresinde oluşan yoğun kar birikintileri, vatandaşların ulaşımını zorlaştırdı. Bunun üzerine Hasanbeyli İlçe Emniyet Amirliği personeli, kürek ve temizlik ekipmanlarıyla harekete geçti. Emniyet mensupları, hizmet binalarının önünü ve çevresini temizleyerek vatandaşların güvenli bir şekilde giriş ve çıkış yapabilmesini sağladı. Soğuk havaya rağmen özveriyle çalışan ekiplerin bu davranışı, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Osmaniye Emniyet Müdürü’nden Açıklama

Görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Osmaniye Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, “Toplumsal sorumluluk, küçük adımlarla büyük farklar oluşturur” ifadelerini kullandı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş