Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde “Medyada Kadın Olmak” Programı, ATV Spikeri Nihan Günay’ı Ağırladı

    Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenen “Medyada Kadın Olmak” programında, ATV ana haber spikeri Nihan Günay, medya sektöründe kadın olmanın zorlukları ve deneyimlerini öğrencilere aktardı. Program, Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan’ın teşekkür belgesi ile sona erdi.

    Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde düzenlenen "Medyada Kadın Olmak" programında, ATV ana

    Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde (HKÜ) “Medyada Kadın Olmak” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu programda ATV ana haber sunucusu Nihan Günay, öğrencilere medya sektöründe kadın olmanın getirdiği zorluklar ve fırsatlar hakkında bilgi verdi.

    HKÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HKÜ-SEM) ile Genç Finansçılar Öğrenci Topluluğu’nun organize ettiği etkinlik, Hukuk Amfisi’nde düzenlendi. Moderatörlüğünü HKÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Fatih Eminoğlu’nun üstlendiği programa, HKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, HKÜ-SEM Müdürü Dr. Sema Mercanoğlu Erin, Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeynep Özgüner, akademisyenler ile öğrenciler katılım gösterdi.

    Nihan Günay, gazetecilik kariyerinin başından bu yana karşılaştığı zorlukları ve edindiği deneyimleri anlatırken, ana haber sunuculuğuna giden yolda yaşadığı engeller ve kadın medyacının sektördeki yeri hakkında da bilgiler verdi. Etkinliğin sonunda, HKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan, Nihan Günay’a teşekkür belgesi sundu.