Koc

15 Nisan  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bu hafta önemli işlerinizi hareketlendirebilirsiniz ama bu işlerin yarım kalmış, tamamlanması gereken işler olması gerekiyor çünkü Merkür geriliyor. Cuma Güneş Boğa burcuna geçiyor. Bir ay boyunca maddi konulara odaklanacaksınız. Elinizde güzel bir para geçebilir. Önemli bir değişime gidiyorsunuz maddi konulara bakış açınız da değişecek. Cuma günü sevdiğiniz insanla baş başa yapacağınız güzel bir sohbet keyfinizi yerine getirebilir. Hayatınızda biri yoksa da biriyle tanışabilirsiniz.

Boga

15 Nisan  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Boğa Burcu: Maddi konularda yanlış değerlendirmeleriniz olduysa hafta başında bunları yeniden ele alabilirsiniz. Ama sıfırdan bir iş konuşmamaya özen gösterin. Cuma Güneş Boğa burcuna geçiyor. Bir ay boyunca kendinize olan güveninizi tazelerken sağlıkla ilgili bunaldığınız konular geride kalacak. Jüpiter ve Uranüs kavuşumu ile hayatınız değişiyor ve bu değişim size büyük bir güç verecek, önünüzde 13 yıllık fırsatlı dönem açılacak. Farklı konularda gerçekleşecek bu değişimden korkmayın, kabullenmeye çalışın.


Ikizler

15 Nisan  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

İkizler Burcu: Cuma Güneş Boğa burcuna geçiyor. Bir ay boyunca iletişimsel konularda kendinizi geri plana çekmek, kendinize ve ruhsal gelişiminize vakit ayırmak önemli olacak. Pazar günkü Jüpiter Uranüs kavuşumu kadersel alanınızda olduğu için hem yurt dışı bağlantılı işler hem de hayatınızı yeniden yapılandırmanız gereken alanlarda yenilendiğiniz bir sürece doğru gidiyorsunuz. Yaşadığınız bütün olaylar size pusula olurken bu göstergeler ışığında vereceğiniz kararlarla ilerleyeceksiniz.

Yengec

15 Nisan  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Yengeç Burcu: Bayram ve öncesinde ailenizle çok vakit geçirdiyseniz şimdi kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz, Salı Çarşamba harcamalarınız yüksek olabilir. Pazartesi kariyerinizde önemli bir görüşme yeniden gündeme geliyor ve siz bu konuyu çok rahat bir şekilde şifalandırabilirsiniz. Cuma Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile sosyal çevre konularınız hız kazanıyor. Jüpiter Uranüs kavuşumu ile işten elde edeceğiniz gelirlerde güzel bir para devreye girerken sosyal çevrelerde güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Aslan

15 Nisan  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Aslan Burcu: Haftaya adapte olmak çok kolay olmazken Salı günü şans sizin tarafınıza geçiyor. Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle bir ay boyunca kariyerinizde kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Evliliğinizde, ilişkilerinizde, ailevi konularda ve kariyerinizde değişimlere açık olmanız gereken bir dönem. Bu değişimler sizi zorlayabilir ama size fazlasıyla yarayacak ve hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. Venüs'ün Kuzey ay düğümüyle kavuşumu Çarşamba günü devrede, önemli bir fırsatı yakalama olasılığınız yüksek görünüyor.



Basak

15 Nisan  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Başak Burcu: Para ile ilgili şifalanması gereken konular Pazartesi gündeminize yerleşebilir. Güneş Boğa burcuna geçiyor, bir ay boyunca yeni şeyler keşfetmekten, yeni insanlar tanımaktan, hukuki konularda önemli adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Beklenmedik yerlerden büyük fırsatlar karşınıza gelirken uzun zamandır uğraştığınız bir mahkeme sonuçlanabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar tıkır tıkır çalışabilir ve Jüpiter Uranüs kavuşumuyla da hayatınızla ilgili konularda büyük yenilenmelere açık olabilirsiniz.

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji


Terazi

15 Nisan  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Terazi Burcu: İşle ilgili konular bu hafta gündeminizde olurken sevdiğiniz insanla aranız bozuksa Pazartesi bu konuları düzeltmek, şifalanmak anlamında size göz kırpabilir. Cuma günü Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle maddi konular öne çıkıyor. Bir ay boyunca gelirler giderler, kredi, vergi, faiz, ödemeler, müşterek para alanınızı ilgilendirecek kararlar devrede olacak. Çocuğunuz varsa bu dönem bazı davranışları hoşunuza gitmeyecek. Evli değilseniz ama aşık olduğunuz biri varsa bu dönem anlaşmak kolay olmayabilir.


Akrep

15 Nisan  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Akrep Burcu: İş ortamlarınızda birilerine sert ya da sabırsız davrandıysanız Pazartesi günü bunları düzeltme etkisi devreye giriyor, ilişkilerinizi şifalandırabilirsiniz. Pazartesi Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle odağınızı ilişkilerinize kaydırıyorsunuz. Hem ilişkiler hem ortaklı işlerde atılacak önemli adımlar sizi bir ay boyunca popüler kılabilir. Aniden yaşanacak bir taşınma, ortaklı işe soyunma, atılması gereken önemli bir imza ya da aile hayatında ele alınması gereken bir mevzu gündeme yerleşirken ilişkilerden yana şanslı olacaksınız.

Yay

15 Nisan  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Yay Burcu: Merkür ve Kiron kavuşumu aşk evinizde. Sevdiğiniz insanla aranız bozulduysa bu konuları şifalandırmak için Pazartesi’yi kullanabilirsiniz. Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle Cuma’dan sonra bir ay boyunca çalışma koşullarınız hızlanıyor. Üretecek, verimli olmak isteyecek çalışmaktan da mutluluk duyacaksınız. Jüpiter Uranüs kavuşumu sağlığınızla ilgili konularda da dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor, enfeksiyonel hastalıklara dikkat. Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalara dikkat edin, çekişmelere maruz kalabilirsiniz.


Oglak

15 Nisan  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Oğlak Burcu: Pazartesi aile ortamınızda ağzınızdan kaçmış bir söz, bir yanlış anlaşılma ya da kaçırdığınız bir fırsatı yakalama, durumları düzeltme potansiyelini devreye sokacak. Ailenizle bağlantılarınızı kuvvetlendirmek adına Cuma gününü kullanabilirsiniz. Cuma Güneş Boğa burcuna geçiyor aşk hayatınız önem kazanıyor. Aşk hayatınızda ve maddi konularda hızlı gelişmeler olabilirken aniden birine âşık olabilirsiniz. Size keyif veren bütün işlerinizde şans sizinle olurken ailenizdeki problemleri Cuma günü çözebilirsiniz.


 


Kova

15 Nisan  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Kova Burcu: Salı’dan sonra sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar haftanızı güzelleştirecek. Yakın çevrenizde şifalanması gereken bir mevzu gündeme gelecek. Çarşamba iletişimsel işlerinizde güzel bir teklif gelebilirken Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle bir ay boyunca evinize, yuvanıza odaklanacaksınız. Bu dönem çevresel değişimler yaşayabilirken yapacağınız bir yatırım sizi çok mutlu edebilir. Evinizde bir eşyanın bozulma olasılığı hafta sonu devreye girecek. Bu elektrik elektronikle bağlantılı bir eşya olabilir.



Balik

15 Nisan  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Balık Burcu: Para ile ilgili bir konuda şimdiye kadar cesur davranamadıysanız Pazartesi bu konuyu ele alabilirsiniz. Salı’dan sonra çalışma koşullarınız önem kazanırken hafta sonuna doğru özel hayatınıza odaklanacaksınız. Cuma Güneş Boğa burcuna geçiyor iletişimsel işleriniz hızlanıyor. Yakın çevrenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Bir ay boyunca satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanında önemli açılımlar devreye girebilir. Jüpiter Uranüs kavuşumu size beklenmedik para kazançları getirebilir önemli açılımlar yaşayabilirsiniz.