Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamsu Köprüsü, Bilecik’te Yeniden Ulaşıma Açıldı

Bilecik’te sabah 07.00’de trafiğe kapatılan Hamsu Köprüsü, akşam 18.00’de tekrar ulaşıma açıldı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, köprünün inşaatının Kasım ortasında bitirilmesini planladıklarını belirtti. Valilik ise vatandaşlara sabırları için teşekkür etti.

Bilecik'te sabah 07.00'de trafiğe kapatılan Hamsu Köprüsü, akşam 18.00'de tekrar

Hamsu Köprüsü Ulaşıma Tekrar Açıldı

Bilecik’te, sabah saatlerinde trafiğe kapatılan Hamsu Köprüsü, akşam saatleri itibarıyla tekrar kullanılabilir hale getirildi.

Köprünün, sabah 07.00 sıralarında hem araç hem de yaya trafiğine kapatıldığı bildirildi. Ancak, bu sabah saat 18.00 itibarıyla köprü yeniden trafiğe açıldı.

Çalışmalar Sürüyor

Bilecik Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Köprüdeki yapım çalışmaları planlanılan takvim doğrultusunda devam etmektedir. Çalışmalar süresince sabırlı davranan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denilerek, süreç hakkında bilgi verildi.

Çalışmalar Devam Ediyor

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, köprüdaki yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hamsu Köprüsü, ilimiz için stratejik bir ulaşım noktasıdır. Çalışmaların saat 24:00’a kadar devam etmesi düşünülmüşken, köprümüz bugün saat 17.30’da trafiğe açıldı. Hava koşullarının elverişli gittiği takdirde, çalışmaların Kasım ayı ortalarında tamamlanması bekleniyor. Bilecik’in ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz.”