Yalova'da Korkunç Olay: Hamile Kadın Öldürüldü
Yalova'da, 8 aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurarak öldüren Muhammed D. intihar girişiminde bulundu.
Olay, Bağlarbaşı Mahallesi'nde gerçekleşti. Muhammed D. ile 8 aylık hamile eşi Sultan Pelit D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu, Muhammed D. eşine ateş etti. Sultan Pelit D., ağır yaralı olarak yere yığılırken, Muhammed D. silahı kendisine çevirdi ve ateş etti.
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çift, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Yalova'daki hastanelere kaldırıldı.
Hastanede ameliyata alınan 8 aylık hamile Sultan Pelit D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Eşini vurduktan sonra kendisini de yaralayan Muhammed D.'nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





