**Şanlıurfa’da Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı**
ŞANLIURFA (İHA) – Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin liderliğinde, asayiş ve güvenlik konularına dair önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
**Toplantıya Katılanlar**
Haliliye Kaymakamlığı bünyesinde yapılan toplantıya, Haliliye İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Şerif Avcı, Haliliye İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Onur Şensu, Karaköprü İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Telli ve Karaköprü İlçe Jandarma Komutanı Emin Ferhat Doğu katılım gösterdi.
**Yangınlar ve Güvenlik Önlemleri**
Toplantı esnasında, son dönemlerde ülke genelinde meydana gelen orman ve anız yangınları, sulama kanallarında yaşanan boğulma olayları ve bu konulardaki önleyici tedbirler gündeme alındı. Ayrıca, tarım ürünleri hırsızlığı ile mücadele çalışmalarına dair de görüşmeler yapıldı.
Kaymakam Şahin, vatandaşların can güvenliğini sağlamak maksadıyla ilgili tüm kurumların uyumlu bir şekilde hareket etmesinin önemine vurgu yaptı. Alınacak tedbirlerin büyük bir titizlikle uygulanacağını belirtti.
“Can güvenliği ve asayişin sağlanması için, vatandaşlarımızın huzur içinde yaşaması amacıyla tüm kurumlarımızla sahadayız,” diyen Kaymakam Şahin, yaz aylarında ortaya çıkan risklere karşı duyarlılık gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı