Fatih’te Üzücü Bir Olay
İstanbul’un Fatih ilçesinde, Haliç Metro Köprüsü’nün altında bir kadın, demirlerden sarkarak dikkat çekti. O anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi. Kadının, sahilde oturan bazı vatandaşların çekirdek yiyerek izlediği anlar dikkat çekti.
Bunalım Geçiren Kadın İkna Edildi
Olay, önceki gün akşam saatlerinde Haliç Metro Köprüsü’nün alt kısmında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bunalımda olduğu belirtilen bir kadın köprünün demirlerinden sarkmaya başladı. Bu durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Sahil Güvenlik ekipleri denizde güvenlik önlemi alırken, polis ise köprünün altındaki demirlerde sarkan kadını ikna etmeye çalıştı. Uzun sürmeden kadına ulaşan ekipler, başarılı bir şekilde kadını yürüyüş yoluna çıkardı.
Gözler Olay Yerindeydi
Olayın uç bir şekilde gelişmesi, sahilde oturan halkın dikkatini çekti. Kadının sarkma anları, cep telefonları ile fotoğraflandı ve izlendi. İzleyicilerin arasında yer alan bazıları ise durumun ciddiyetine rağmen çekirdek yiyerek bu olaya tanıklık etti.