**Manisa’nın Acı Kaybı: Şehit Jandarma Astsubay Hakkı Eryılmaz**
MANİSA (İHA) – Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yaşanan bir trafik kazasında şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz’ın Manisalı olduğu bildirildi. Eryılmaz’ın beklenmeyen vefatı, memleketi Akhisar ilçesine bağlı Yeğenoba Mahallesi’nde derin bir üzüntü yarattı.
**Trafik Kazası Detayları**
Kaza, saat 11.10 civarında Akyazı ilçesindeki Vakıf Mahallesi’nde otoyol üzerindeki Vakıf Köprüsü’nde gerçekleşti. Sivil jandarma aracı olduğu belirlenen 54 EP 891 plakalı SUV ile 54 ABC 591 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da ağır hasar aldı. Olay hakkında yapılan ihbar sonrasında, bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz ve görev arkadaşı Tacettin Gün’ün şehit olduğu tespit edildi. Diğer araçta bulunan iki kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
**Yeğenoba Mahallesi’nde Yas Var**
Şehit Hakkı Eryılmaz’ın Akhisar ilçesindeki baba ocağına ulaşan acı haber, ailesi ve yakınlarında büyük bir üzüntüye neden oldu. Eryılmaz’ın evine Türk bayrağı asıldı. Manisa Valiliği, sosyal medya üzerinden bir taziye mesajı yayımlayarak şehidin ailesine sabır diledi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Sakarya Akyazı’da meydana gelen trafik kazasında şehit olan Manisalı hemşehrimiz, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hakkı Eryılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil dileriz. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun.”
KOSB ARAMA KURTARMA EKİBİ, AFAD TATBİKATINDA AKTİF GÖREV ÜSTLENDİ
KOSB ARAMA KURTARMA EKİBİ, AFAD TATBİKATINDA AKTİF GÖREV ÜSTLENDİ
KOSB ARAMA KURTARMA EKİBİ, AFAD TATBİKATINDA AKTİF GÖREV ÜSTLENDİ
KOSB ARAMA KURTARMA EKİBİ, AFAD TATBİKATINDA AKTİF GÖREV ÜSTLENDİ
KOSB ARAMA KURTARMA EKİBİ, AFAD TATBİKATINDA AKTİF GÖREV ÜSTLENDİ