Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hakkari’de meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 6’sı son yolculuğuna uğurlandı.

    Van-Hakkari karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 6’sının cenazesi Hakkari’de toprağa verildi. Kazadaki kurbanlar arasında Fadıl Korkmaz, Selim Kaya ve eşi Gülcan Kaya bulunuyor. Kazada yaralı sayısı 12’ye ulaştı.

    Van-Hakkari karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 6'sının cenazesi

    Van-Hakkari karayolu üzerinde gerçekleşen trajik bir trafik kazasında, yolcu minibüsü ile bir kamyonetin çarpışması sonucunda hayatını kaybeden 8 kişiden 6’sı Hakkari’de son yolculuklarına uğurlandı.

    Dün, Güzeldere Tüneli yakınlarında meydana gelen kazada, Erkan Koç’un kullandığı 06 BYD 614 plakalı kamyonet ile Dindar Engin’in yönetimindeki 34 GCR 604 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Bu feci kazada 8 kişi yaşamını yitirirken, 12 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında yer alan Fadıl Korkmaz, Selim Kaya ve eşi Gülcan Kaya’nın cenazeleri, Dağgöl Mahallesi’nde defnedildi. Cenaze töreninde Selim Kaya’nın kardeşi Şaban Kaya, Hakkari Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile duygu dolu bir an yaşadı.

    Diğer ölenlerin cenazeleri de, Erkan Koç Kıran Mahallesi’nde, Dindar Engin Karşıyaka Mahallesi’nde ve Yıldız Erik ise Merzan Mahallesi’nde toprağa verildi.