Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi’ne Seyyar Diyaliz Cihazı Kazandırıldı

    Hakkari’nin Yüksekova Devlet Hastanesine eklenen seyyar diyaliz cihazı, hastaların başka merkezlere sevkini sonlandırıyor. Hastane Müdürü Osman Kaynar, bu gelişmenin sağlık hizmetlerini iyileştireceğini ve tedavi süreçlerini hızlandıracağını duyurdu.

    Hakkari’nin Yüksekova Devlet Hastanesine eklenen seyyar diyaliz cihazı, hastaların başka

    HAKKARİ (İHA) – Yüksekova Devlet Hastanesi’ne yeni bir seyyar diyaliz cihazı kazandırılarak, hastaların başka sağlık merkezlerine sevk edilmesine son verildi.

    Hastaların Sağlık Süreçleri Hızlanıyor

    Hastane Müdürü Osman Kaynar, bu yeni cihazın sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını ifade ederek, “Bu cihaz sayesinde hastalarımız artık yerinde ve anında diyaliz hizmeti alabilecek. Sevk gereksinimi ortadan kalktı” şeklinde konuştu.

    Kaynar, yeni seyyar diyaliz cihazının özellikle acil müdahale gerektiren böbrek hastalıkları yaşayan bireylerin tedavi süreçlerini hızlandıracağını ve bunun hastaların yaşam kalitesine doğrudan olumlu etkilerde bulunacağını vurguladı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı