HAGİAD Başkanı Fatih Erkan: Kayseri’nin Mobilya Üretimi Ekonomi Açısından Önemli Bir Destek Sağlıyor

1 Min Read

HAGİAD Başkanı Fatih Erkan’ın Vurguları

Hacılar Girişimci İş İnsanları Derneği (HAGİAD) Başkanı Fatih Erkan, Kayseri’nin kaliteli üretim anlayışını güçlendirme hedefiyle çalıştıklarını ifade etti.

Fuar Ziyareti ve Üreticilere Destek

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erkan, şehrin düzenlediği fuarda standları ziyaret ederek yerel üreticilerle bir araya geldi. Erkan, “Kayseri’deki pek çok üretici firmayı yerinde görmek, bu kadar nitelikli ürünlerin sergilendiğini keşfetmek bizleri gerçekten gururlandırdı. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren sanayicilerimizin büyük özveriyle sürdürdüğü çalışmalar, kentimiz için son derece kıymetlidir. Kayseri, mobilya alanında yıllardır önemli bir lokomotif konumundadır. Üretimle birlikte istihdama, markalaşmaya ve ihracata katkılar sunarak ülke ekonomisine önemli bir destek sağlıyor. Bu tür fuarların sürekliliği, şehrimizin sanayi potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtacak ve yeni işbirlikleri için olanaklar yaratacaktır” diye konuştu.

Üretim ve İstihdam İçin Sürekli Destek

Başkan Erkan, HAGİAD olarak, üyeleri ile birlikte istihdam, üretim ve girişimciliği güçlendirmek amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. “Kayseri, bütün sektörlerde olduğu gibi mobilya alanında da sürdürülebilir, yenilikçi ve kaliteli üretimi desteklemeyi sürdürecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version